Een buitenhaard laat uw lentenachten langer duren

De lente is in het land. Het wordt stilaan warmer en de nachten worden langer. Wilt u nog meer genieten van uw tuin? Eén woord: buitenhaard. Meer licht, meer warmte… en vooral: meer gezelligheid! Van vuurkorf tot inbouwhaard: wij hebben een buitenhaard voor elk budget en elke tuin.

Zeg niet zomaar vuurkorf tegen de designs van Metalfire. Deze sculpturen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Naargelang de grootte, reiken de armen meer naar buiten. Houtblokken erin, vuurtje stoken, drankje erbij en genieten maar!

Instant genieten

Op zoek naar iets meer? Dan zijn The Tube of The Buzz misschien iets voor jou. Deze buitenhaarden zijn allebei verrijdbaar en werken allebei op gas.

U kan ofwel een fles propaangas koppelen of de haard aansluiten op een vaste aardgasaansluiting. Wat u ook kiest: u kan instant genieten van een mooi vlammenspel.

The Tube heeft een ronde vorm, terwijl de Buzz vooral iets is voor wie houdt van strak en rechtlijning. Naast dit verschil in design is the Buzz ook afgewerkt met een natuurgetrouw houtdecor.

Inbouwhaard, maar dan buiten

Wilt u all the way gaan? Wilt u binnen en buiten helemaal in elkaar laten overlopen? Dan raden wij u een inbouwbuitenhaard aan. Super gezellig en de ultieme buitenbeleving!

Haard én barbecue

En voor de barbecuefans hebben we nog een verrassing in petto… de buitenhaard met barbecue!

Nieuwsgierig naar welke buitenhaard bij uw tuin past? Kom eens langs in onze showroom en wij helpen u kiezen!