Dimplex elektrische haarden: voor een levensecht vlammenspel

dimplex elektrische haarden

In bepaalde gevallen is het praktisch niet mogelijk om een gas- of houthaard te integreren in uw woning. Of misschien bent u vooral fan van het gezellige aspect van een haard binnen uw interieur en hebt u genoeg aan uw bestaande centrale verwarming. Met de Dimplex elektrische haarden Cassette 500 en 1000 creëert u de perfecte illusie van een levensecht vlammenspel.

Haardplezier voor in elke kamer

Deze Dimplex elektrische haarden blinken uit in veelzijdigheid. Wenst u de Cassette 500 (50cm breed) of 1000 (1m breed) in te bouwen in een traditionele wand in de zithoek? Dat kan uiteraard. Maar u kan deze haarden evenzeer inbouwen in een design omkasting in het midden van uw salon. Of subtiel wegwerken in uw badkamer zodat u geniet van een extra ontspannend bad of douchebeurt.

Wil u een extra lang haardvuur creëren? Doordat u de cassettes perfect in serie kan schakelen, kan u uw elektrisch haardvuur op maat uitbouwen.

Enkel de warmte ontbreekt

Met een Dimplex elektrische haard kiest u voor een vuurbeeld dat zelfs uw eigen ogen op het verkeerde been zet. Het vlammenspel dat u te zien krijgt, is namelijk levensecht. Dat komt dankzij het Opti-myst vlameffect en geïntegreerd waterreservoir met verdamper.

De waterdamp en ledverlichting zorgen voor een levensechte 3D-ervaring. In de verste verte niet te vergelijken met de elektrische haarden van vijf à tien jaar geleden. Bovendien klinken de Cassette 500 en 1000 net als een authentieke, knetterende open haard. Zowel het volume als de gloed van de Dimplex elektrische haarden zijn perfect regelbaar.

Veilig en duurzaam

Met een volledig gevuld waterreservoir geniet u gemakkelijk 8 tot 10 uur van een indrukwekkend schouwspel. Dankzij de ingebouwde ledverlichting kiest u voor een duurzame oplossing met een minimaal stroomverbruik. Dat bovendien gemakkelijk bedienbaar is en compleet veilig is in de buurt van kinderen.

Gelooft u ons niet?

Kom het dan zeker met uw eigen ogen bekijken in onze toonzaal. Bij ons staan deze Dimplex elektrische haarden al enige tijd sierlijk te branden. Wenst u meer info over deze haarden? Ook dan staan we helemaal voor u klaar. Spring gerust eens binnen of laat ons iets weten via ons contactformulier.