Een open haard voor iedereen

Nu de temperaturen stilletjes beginnen te zakken is het des te aangenamer om gezellig binnen te zitten bij uw open haard. Een warme deken, een goed boek en een heerlijk drankje bij de hand is alles wat u nodig hebt voor een geslaagde avond. Maar stel dat u op een appartement woont of een woning huurt, kan u dan ook genieten van uw eigen open haard? Natuurlijk!

Enkel voordelen
Ontdek elektrische haarden, deze kunnen eenvoudig overal geïntegreerd worden. Uw voordeel? Een elektrische haard heeft geen rookkanaal of schoorsteen nodig, maakt geen schadelijke stoffen aan en u moet geen onnodige breekwerken uitvoeren. Gewoon insteken in het stopcontact en klaar!

Enorm gebruiksgemak
Dankzij zijn ingebouwde thermostaat en regelbare warmtefunctie is een elektrische haard bovendien een perfecte verwarmer, geschikt voor iedere leefruimte. Tel daarbij een levensecht vlammenspel dat moeilijk te onderscheiden valt van het origineel en u hebt een gebruiksvriendelijke haard, zonder de vervelende nadelen van een gas- of houthaard. En voor het aanzetten van uw haard? Een simpele druk op de knop van uw afstandsbediening, gewoon vanuit uw luie zetel. Klaar voor gezellige winteravonden?