Deze elektrische inbouwhaard laat water eruitzien als vuur…

Elektrische inbouwhaard

Maak kennis met de elektrische inbouwhaard e-Matrix. Zijn geheime wapen voor een realistisch vlammenspel? Water!

De e-MatriX behoort tot de MatriX-serie, de absolute top van het Faber-gamma. Deze frameless inbouwhaarden blinken uit door een uiterst realistisch en boeiend vuurbeeld.

En het is net daar waar het schoentje typisch wringt bij elektrisch vuur. Het vlammenspel kan er nogal eens gekunsteld uitzien.

Elektrische inbouwhaard met de allure van een houthaard

De e-Matrix maakt gebruik van led-technologie om de gloed van vuur te simuleren. Maar het is een ingebouwd waterreservoir dat deze elektrische inbouwhaard echt uniek maakt. Dat water wordt namelijk gebruikt om een neveleffect te creëren rond de vlammen. Waardoor het vuur zachtjes lijkt te roken.

Laat zich overal installeren

Daarnaast laat de e-Matrix zich net als elke elektrische inbouwhaard  overal installeren. Want een afvoer heeft dit type haard niet nodig. In tegenstelling tot een hout- of gashaard.

Minimum aan onderhoud

Ook mooi meegenomen: een elektrische haard is makkelijk regelbaar en heeft genoeg aan het absolute minimum qua onderhoud.

Dat maakt van de e-Matrix de ultieme praktische sfeerschepper. Binnenkort in uw interieur? Kom eens langs in onze toonzaal!