Element4 haarden: welke gashaard gunt u zoveel ruimte?

element4 haarden

Een gashaard die plaats afstaat aan uw interieur en toch al de aandacht opeist eens de vlammen beginnen te dansen? De Element4 haarden vallen net op door hun minimalistische design. Hun beperkte inbouwdiepte schenkt u extra mogelijkheden zonder dat u ook maar een beetje van uw dagelijks comfort hoeft af te staan.

In eerste instantie vormen deze gashaarden een ideale oplossing voor kamers waar de ruimte beperkt is. Waarom dat zo is? Omdat we onze haarden typisch inbouwen in een wandkast. Hoe dieper de haard, hoe meer de kast naar voren komt. En hoe meer centimeters oppervlakte u verliest.

Elke centimeter telt

Als ruimte winnen een absolute must is, stellen de Element4 haarden niet teleur. Integendeel: u wint 8 cm ten opzichte van de meeste gashaarden op de markt. Plaats die vrijkomt om toch nog die leuke wandkasten te voorzien? Bovendien komt uw haard visueel minder sterk de kamer in. Een slimme zet voor uw interieur.

Regelbare warmte

We wonen niet alleen kleiner, we isoleren onze woningen ook beter. Daarom hoeven haarden niet veel meer warmte te ontwikkelen om de juiste temperatuur in huis te garanderen.

De Element4 haarden helpen u om de temperatuur perfect onder controle te houden. Enerzijds door de kleinere brandkamer, anderzijds dankzij hun vijf deelbranders, waarmee u de temperatuur tot in de puntjes regelt.

Ontelbare gedaantes

Element4 haarden integreert u naar eigen smaak in de ruimte: verticaal of horizontaal, een standaard wandhaard of een tunnelmodel, geïntegreerde ledverlichting, … U heeft de uitvoering helemaal voor het kiezen. Vast staat dat u er een ware eyecatcher bij zal hebben in huis, die u bovendien van de perfecte warmte voorziet.

Wil u de Element4 haarden live in actie zien?

Wij verwelkomen u graag in onze showroom. Spring binnenkort dus zeker eens binnen! Of neem contact met ons op voor meer info.