Gezellig lang buiten zitten dankzij een tuinhaard

tuinhaard

De dagen worden langer, de temperaturen stijgen en het is gezellig vertoeven buiten. Maar als de zon begint te zakken, bent u genoodzaakt om naar binnen te vluchten. Of niet? Wat als we u vertellen dat u ook nu heerlijk buiten kan zitten tot in de late uurtjes? Maak kennis met de buitenhaard. Creëer gezelligheid op ieder moment van de dag en dit iedere dag van het jaar.

Hier in België zijn de zwoele zomeravonden jammer genoeg op één hand te tellen. Zelfs op de heetste zomerdagen koelt het ’s avonds erg snel af. Gevolg? Eens het kwik onder de 20 graden zakt, bent u genoodzaakt om naar binnen te vluchten.

Ongekende gezelligheid

Gelukkig bestaat er een oplossing voor de echte buitenfanaten: de buitenhaard. Verkrijgbaar in zowel gas, pellets, bio-ethanol als hout, zorgt zo’n buitenhaard voor een ongekende gezelligheid in iedere tuin.

Heerlijk lang aperitieven met vrienden als de zon al lang onder is? Gezellig napraten na een geslaagde barbecue? Of ’s avonds heerlijk buiten relaxen met een goed boek? Alles kan! Met een tuinhaard zorgt u er namelijk voor dat er geen einde komt aan die heerlijke zonnige dagen.

Een tuinhaard op uw maat

Een sfeervolle tuinhaard die helemaal bij uw tuin past? Kom gerust eens langs en wij denken samen met u na over de perfecte buitenhaard! Klaar om eindeloos lang te genieten van die heerlijke warme dagen?