Uw haard regelen met uw smartphone: makkelijker, meer comfort en beter voor uw portemonnee

De intrede van de afstandsbediening was al een stap vooruit. Nu stellen we u een app voor waarmee u uw haard kan beheren. En die nieuwe technologie brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee. Een overzicht.

Voor de duidelijkheid: deze app is een ontwikkeling van Faber, één van de merken die we verdelen. We bieden ‘m aan in combinatie met nieuw te plaatsen haarden van dit merk. Wat is nu de meerwaarde van deze app? Wel, vroeger was uw haard aansturen eenrichtingsverkeer. En het aantal commando’s eerder beperkt. Aan of uit. Harder of zachter. U vroeg, uw haard draaide.

Makkelijker en meer comfort

Deze app voegt meer bedieningsmogelijkheden toe. Maar vooral: hij zorgt voor tweerichtingsverkeer. Uw Faber haard laat u bijvoorbeeld weten hoe het zit met het verbruik. Na een bepaald aantal branduren laat hij u zelf weten dat hij toe is aan onderhoud. En als er iets misloopt, geeft hij informatie over wat er precies misloopt. Met de melding of u dat zelf kan oplossen of er een technieker nodig is.

Daarnaast denkt uw haard niet meer alleen aan zichzelf. Hij maakt nu deel uit van de totale verwarmingsoplossing in uw huis. Als u de thermostaat regelt, past de haard zich mee aan. En houdt hij daarbij rekening met bijvoorbeeld de vloerverwarming. Dat is eenvoudiger én levert tegelijk een groter comfort op.

Beter voor uw portemonnee

Doordat u alles fijner kan afregelen, gaat u ook besparen. U kan zelfs instellen wat uw doel is – in de mate van wat realistisch natuurlijk. Uw haard gaat dan zelf zijn vlammen bijregelen. Op zo’n manier dat u én bespaart én het vlammenspel zo mooi mogelijk blijft.

Van plan om binnenkort een nieuwe haard te laten plaatsen? En benieuwd naar de mogelijkheden van deze app? Wij geven u met plezier extra uitleg!