Planika tafelhaarden: zomerse gezelligheid tegen een betaalbare prijs

planika simple commerce

Als de dagen langer en de avonden gezelliger worden, willen we liefst zo lang mogelijk buiten blijven zitten. Planika tafelhaarden combineren veiligheid en sfeer met een visueel adembenemende afwerking en een sterke prijs. Maak kennis met de Planika Simple Commerce en de Fire Table Round.

Bio-ethanol: alle vooroordelen overboord

Haarden op bio-ethanol kregen in het verleden al eens te maken met eerder negatieve commentaren. Maar de biohaarden van Planika staan helemaal op punt. Geen onveilige toestanden, geen as, geen onaangename geur, …

Met een Planika tafelhaard verwarmt u uw lente- en zomeravonden op een ecovriendelijke en zuinige manier. Wist u dat u met één vulling de vlammen tot wel zeven à acht uur lang brandende houdt? U geniet dus van een gezellig en aangenaam vlammenspel tot in de vroege uurtjes.

Veiligheid boven alles

Geen elektrische aansluiting, geen gevaarlijk warm oppervlak. Het vuur steekt u simpelweg aan door het bolletje keramisch wol in het midden aan te steken. Die absorbeert de bio-ethanol en ontvlamt op een uiterst rustige manier.

De vlammen zitten veilig achter het glas en doven meteen wanneer de tafelhaard plots zou kantelen door bijvoorbeeld de wind.

planika fire place round

Planika Simple Commerce: overal op zijn plaats

Een gezellig avondvuurtje op uw terras, aan het zwembad of zelfs in uw veranda? De Planika Simple Commerce (foto boven) is een mobiele tafelhaard die u – dankzij zijn lichte gewicht – overal kan plaatsen en aansteken. Ongekende gezelligheid voor amper 290 euro exclusief BTW.

Planika Fire Table Round: oogverblindend design

Voor dezelfde scherpe prijs als de Simple Commerce biedt de Fire Table Round (foto links) u een extra portie design. De bio-ethanolhaard is hier ingebouwd in een laag tafeltje met natuurlijke of zwarte OSB-afwerking en met een strak metalen onderstel. Ideaal om in gang te zetten terwijl u languit ontspant in uw tuinzetel.

Zomeren in stijl en comfort? Kom eens kennismaken!

Wenst u meer info over deze tafelhaarden? Of wilt u ze eens van dichterbij komen bekijken? We ontvangen u graag in onze showroom in Hasselt.