De perfecte sfeerhaard voor uw appartement

sfeerhaard

Op zoek naar een sfeerhaard voor uw appartement? Wij geven u zes redenen waarom een bio-ethanol haard zeker het overwegen waard is.

  1. Veilig

De bio-ethanol haarden die wij verdelen zijn op en top veilig. Ze zijn uitgerust met sensoren die bij de minste storing het toestel uitschakelen. Het verbrandingsproces en de temperatuur zijn volledig computergestuurd. Al die elektronica heeft één doel: uw veiligheid garanderen.

Ook veilig: er is geen rechtstreeks contact tussen de bio-ethanol en de vlammen. Onze haarden werken volgens de BEV-technologie. BEV staat voor Burning Ethanol Vapours. Wat betekent dat? Wel, dat de bio-ethanol eerst wordt opgewarmd en daardoor verdampt. Pas daarna vindt de ontsteking plaats. Dus geen onveilig gedoe met lange lucifers en konsoorten.

  1. Makkelijk bij te vullen

Geen gesleur met gasflessen of houtblokken bij dit type sfeerhaard. Bio-ethanol is verkrijgbaar in handige éénliterflessen. Een ongelooflijk voordeel als u in een appartement woont.

Klepje van het brandstofreservoir openen, bijvullen en uw bio-ethanol haard kan er weer voor acht branduren tegen.

  1. Geen onderhoud

Een bio-ethanol haard ontwikkelt geen rook. Er zijn ook geen assen. Dat betekent dat het onderhoud bij deze sfeerhaard tot het absolute minimum is beperkt.

  1. Geurloos

Bio-ethanol, dat ruik je. Je krijgt er koppijn van. Een typisch vooroordeel dat al lang niet meer van toepassing is op de nieuwe generatie bio-ethanol haarden. Het enige moment dat u even iets ruikt, is bij de ontsteking. Maar daarna niets meer. 

  1. Makkelijk te installeren

Hét grote voordeel is dat dit type sfeerhaard makkelijk te installeren is. Er is namelijk geen schouw nodig. Er moet dus geen afvoerkanaal weggewerkt worden. Makkelijk!

  1. Echte vlammen

Ook een elektrische haard is relatief eenvoudig te installeren. Waarom dan toch kiezen voor een sfeerhaard op bio-ethanol? Omdat u hier van een open vlam geniet – het vlammenspel bij een elektrische haard is bijlange niet zo echt.

Iets voor u?

Wat denkt u? Wordt een sfeerhaard op bio-ethanol binnenkort de blikvanger in uw interieur? Kom eens langs in onze toonzaal en wij vertellen u er alles over!