Skantherm Elements: houtkachel én designmeubel met 101 gezichten

skantherm elements

Wat als uw houtkachel niet alleen garant stond voor een betoverend vlammenspel? Maar u uw kachel ook Lego-gewijs zou kunnen uitbouwen tot een uniek interieurstuk? De Skantherm Elements houtkachel schenkt u ultieme vrijheid en gezelligheid in huis.

4-in-1

Skantherm Elements is meer dan een houtkachel. Veel meer. En dat mag u in dit geval heel letterlijk nemen. Afhankelijk van uw bouwkunsten creëert u tegelijkertijd een gezellige moderne zithoek, extra opbergruimte via vakken, greeploze kastjes en lades, én een opslagplaats voor uw brandhout.

Tientallen combinaties mogelijk

Alles begint bij het kiezen van de centrale verbrandingskamer. U geniet sowieso van een hoge kwaliteit en efficiëntie. Maar wat zegt het oog? Gaat u voor een tunnelkachel met doorkijk langs beide kanten? Bent u fan van een ronde vorm met gebogen glas? Of ziet u meer iets in een opstelling met glashoek?

Ligt uw keuze vast? Nu kan u écht beginnen bouwen. Gebruik zoveel mogelijk boxen als u wenst om uw Skantherm Elements houtkachel uit te breiden in de hoogte, breedte en diepte. Totdat het geheel nét perfect past in de rest van uw interieur.

Slimme aanvullingen

Daarbovenop hebt u de keuze tussen verschillende interessante opties die uw houtkachel zowel visueel als praktisch naar een nog hoger niveau tillen. Zoals knappe lederen kussens zodat u het meubel als zitplaats kan gebruiken.

Ook hebt u de mogelijkheid om thermostenen te integreren boven uw verbrandingskamer. Deze stenen houden de warmte van uw vuur vast tot lang na het doven van de laatste vlam. Tot slot is het ook perfect mogelijk om het rookafvoerkanaal en de luchtvoorzieningen onzichtbaar weg te werken, zodat u eindeloos kan genieten van een strak eindresultaat.

Verliefd op modulair?

Bent u als een blok gevallen voor deze indrukwekkende modulaire, aanpasbare Skantherm Elements houtkachel? Contacteer ons, kom bij ons langs en ontdek waar deze kachel allemaal tot in staat is.