Dankzij ons oog voor stijl en onze technische vakkennis hoeft u aan niets meer te denken

Bij Colemont werken we met een team van ervaren en gedreven interieurarchitecten. Met hun vakkennis en gevoel voor hedendaagse interieurvormgeving creëren ze de ideale setting voor uw haardvuur. Een Gyproc-omkasting met een afgeronde hoek of de selectie van een bijzonder marmer. Het zijn maar enkele voorbeelden van hoe we het verschil maken met schoonheid in details.

Het plaatje klopt op esthetisch vlak bij ons, zonder afbreuk te doen aan het functionele aspect. Integendeel. Ook wat het praktische en het technische gedeelte betreft, denken wij steeds verder. De technische plaatsing van uw vuur wordt door onze experts tot in het geringste detail zorgvuldig uitgevoerd. Zo denken we aan de eventuele nood aan gasleidingen, de brandveilige haardombouw, de schoorsteentechniek die ideaal voor u is voor uw woning…

 

VOEL ONZE WARME, PERSOONLIJKE SERVICE IN ONZE TOONZAAL IN HASSELT

Benieuwd naar ons aanbod? Dat vindt u hier. We ontvangen u graag in onze showroom in Hasselt, zodat u de sfeer van onze kachels en haarden volledig kan ervaren. In de voorbije jaren zijn we als haardenspecialist sterk gegroeid, maar bij een familiebedrijf als dat van ons wordt u nog steeds met veel toewijding voortgeholpen. Elk project realiseren wij op maat van uw wensen, binnen uw budget en aansluitend bij de stijl van uw interieur.

Maak een afspraak, kom gerust langs en laat u warm welkom heten door onze interieurarchitecten of door de zaakvoerders zelf. Zij leiden u met het grootste genoegen door onze showroom en helpen u verder met al uw vragen. We kijken er naar uit! Tot binnenkort bij Colemont.

Meer info