Advies & ontwerp

Wij zijn er zeker van dat voor elk huis de ideale haard bestaat en -sterker nog- dat wij hem voor u hebben. Laat u zeker door ons adviseren: wij helpen u de juiste keuze te maken, zowel op esthetisch als op technisch vlak. Is uw woning bijvoorbeeld wel geschikt voor een haard? Welke schoorsteentechniek past het best bij uw woning? Hoe kan de haard het best geïntegreerd worden in de kamer? Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise zorgen we voor een perfecte oplossing voor ieder vraagstuk. Bovendien bieden we u een heel realistisch beeld van hoe gezellig het zal worden en -niet onbelangrijk- tegen welk budget.

VRAAG HIER OFFERTE OF ADVIES

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Moderne toonzaal

Inspiratie opdoen? Dat kan in onze recent vernieuwde toonzaal. Elke opstelling in de toonzaal creëert een aparte sfeer: van klassiek tot modern, voor elke woonkamer en elk budget.

Op uw maat

Met een persoonlijke aanpak en professioneel advies, begeleidt een team van interieurarchitecten u tot het ideale ontwerp voor uw woning. Op basis van uw aangeleverde bouwplannen, het interieur en uw wensen, denken onze interieurarchitecten graag met u mee om zo een voorstel op uw maat uit te werken. Nog vóór aanvang van het project krijgt u aan de hand van 3D-technologie een duidelijk beeld over hoe de haard of kachel geïntegreerd wordt in uw leefruimte. Hebben we u al warm gemaakt?

Waarmee kunnen we u helpen?

plaatsing-icon

Plaatsing & uitvoering

Bij Colemont hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Het enige dat u moet doen? De juiste haard kiezen. De rest kan u gerust aan ons en ons netwerk van betrouwbare installateurs overlaten.

Meer info

na-verkoop-icon

Onderhoud & service

Onderhoud en service is een belangrijk aspect in de haardenwereld. Ons werk stopt immers niet na het installeren en afwerken van een haard. Contacteer onze dienst na verkoop met problemen.

Meer info

 

Wij denken verder

Bij het plaatsen van een haard komt zoveel meer kijken dan wat u met het blote oog kan zien: ventilatie, de schoorsteen, onderhoud, rendement, … Daarom gaat het kiezen van een geschikte haard ook veel verder dan enkel de keuze voor een specifiek merk of model. Bij Colemont denken we graag verder. Hebt u er bijvoorbeeld al eens bij stilgestaan of uw schoorsteen wel geschikt is voor de plaatsing van een haard? Of welke schoorsteentechniek in uw geval het best is? Graag werken wij de technische kant van uw plaatsing volledig voor u uit.

Meer info