Plaatsing & uitvoering

Bij Colemont hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Het enige dat u moet doen? De juiste haard kiezen. De rest kan u gerust aan ons en ons netwerk van betrouwbare installateurs overlaten. Wedden dat u aangenaam verrast zult zijn over hoe weinig impact de plaatsing zelf wel heeft?

VRAAG HIER OFFERTE OF ADVIES

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Totaalconcept

Om alles zorgeloos te laten verlopen komt een technisch team de nodige voorbereidingen treffen. In het werfverslag wordt het proces van begin tot einde uitgeschreven. Vervolgens zorgt de planningsdienst dat alle uitvoerende werken op elkaar afgestemd zijn, rekening houdend met uw gewenste timing. Van technische plaatsing tot afwerking, het volledige concept wordt door ons verzorgd. Met een sterk oog voor detail werkt een ervaren team van monteurs uw project af.

Waarmee kunnen we u helpen?

advies-icon

Advies & ontwerp

Wij zijn er zeker van dat voor elk huis de ideale haard bestaat en -sterker nog- dat wij hem voor u hebben. Laat u zeker door ons adviseren: wij helpen u de juiste keuze te maken.

Meer info

na-verkoop-icon

Onderhoud & service

Onderhoud en service is een belangrijk aspect in de haardenwereld. Ons werk stopt immers niet na het installeren en afwerken van een haard. Contacteer onze dienst na verkoop met problemen.

Meer info

 

Wij denken verder

Bij het plaatsen van een haard komt zoveel meer kijken dan wat u met het blote oog kan zien: ventilatie, de schoorsteen, onderhoud, rendement, … Daarom gaat het kiezen van een geschikte haard ook veel verder dan enkel de keuze voor een specifiek merk of model. Bij Colemont denken we graag verder. Hebt u er bijvoorbeeld al eens bij stilgestaan of uw schoorsteen wel geschikt is voor de plaatsing van een haard? Of welke schoorsteentechniek in uw geval het best is? Graag werken wij de technische kant van uw plaatsing volledig voor u uit.

Meer info