Uw totaalconcept

Meer dan aan de haard of kachel, denken wij aan het totaalconcept. Zowel de technische details als de afwerking krijgen onze volledige aandacht.

In de eerste plaats zoeken we steeds naar een technische oplossing op maat. Die is dus steeds weldoordacht en uniek voor uw project. Hierbij houden we rekening met alle technische aspecten die bij de installatie komen kijken.Laat u daarnaast begeleiden door de interieurarchitecten van Colemont, zodat er eenheid ontstaat in het ontwerp. De verscheidenheid in materiaal en kleur zullen de juiste mix zijn voor een warm en gezellig geheel. Wij denken aan alles. U kan uw totaalproject volledig aan ons overlaten zodat u zelf kan ontspannen!

Afwerking tot in de puntjes

Uw project is onze trots. Daarom kiezen we bewust voor hoogwaardige topproducten en maken we gebruik van de fijnste technieken: van stijlvolle designvuren tot ingenieuze schoorsteensystemen.

En zorgen we voor een sublieme afwerking, rekeninghoudend met alle factoren die meespelen bij uw project. Welke onbrandbare materialen gebruiken we voor de omkasting? Hoe werken we de afvoer weg? Hoe integreren we inbouwkasten boven uw haard? Waar voorzien we de zuurstoftoevoer? Hoe lopen de concentrische buizen best? Stuk voor stuk vragen waar u in de eerste plaats misschien niet bij stil staat, maar waarover wij graag verder denken.

Zo plaatsen we niet enkel uw haard, maar zorgen we ook voor een perfecte integratie ervan in uw interieur. We gaan aan de slag met gyproc, natuursteen, eventuele kasten, enzovoort. Volledig op basis van uw wensen. Samen tillen we uw interieur graag naar een hoger niveau.

 

VOEL ONZE WARME, PERSOONLIJKE SERVICE IN ONZE TOONZAAL IN HASSELT

Benieuwd naar ons aanbod? Dat vindt u hier. We ontvangen u graag in onze showroom in Hasselt, zodat u de sfeer van onze kachels en haarden volledig kan ervaren. In de voorbije jaren zijn we als haardenspecialist sterk gegroeid, maar bij een familiebedrijf als dat van ons wordt u nog steeds met veel toewijding voortgeholpen. Elk project realiseren wij op maat van uw wensen, binnen uw budget en aansluitend bij de stijl van uw interieur.

Maak een afspraak, kom gerust langs en laat u warm welkom heten door onze interieurarchitecten of door de zaakvoerders zelf. Zij leiden u met het grootste genoegen door onze showroom en helpen u verder met al uw vragen. We kijken er naar uit! Tot binnenkort bij Colemont.

Meer info