Totaaloplossing

U bent fan van mooie vlammen. Wij van Colemont uiteraard ook. Want vuur is iets boeiend: een haard of kachel is dé blikvanger in elk interieur. En dankzij onze totaaloplossing binnenkort ook in dat van u.

Maar wat bedoelen we met totaaloplossing? Dat wij met u meedenken. Of u nu gaat bouwen, verbouwen, uw oude toestel wilt inruilen voor een nieuwer model of op zoek bent naar een oplossing voor uw schoorsteenprobleem. Wij hebben alle technische kennis in huis om zelfs op de meest uitdagende vragen een antwoord te bieden.

Ons team van interieurarchitecten, verkopers, installateurs en projectleiders staat steeds voor u klaar. Echte vakmensen die u een kwalitatief resultaat op uw maat garanderen. Bovendien begeleiden we u graag bij elke stap van uw project: van het eerste advies tot de allerlaatste details in de afwerking en zelfs het onderhoud.

Afwerking tot in de puntjes

Uw project is onze trots. Daarom kiezen we bewust voor hoogwaardige topproducten en maken we gebruik van de fijnste technieken: van stijlvolle designvuren tot ingenieuze schoorsteensystemen.

En zorgen we voor een sublieme afwerking, rekeninghoudend met alle factoren die meespelen bij uw project. Welke onbrandbare materialen gebruiken we voor de omkasting? Hoe werken we de afvoer weg? Hoe integreren we inbouwkasten boven uw haard? Waar voorzien we de zuurstoftoevoer? Hoe lopen de concentrische buizen best? Stuk voor stuk vragen waar u in de eerste plaats misschien niet bij stil staat, maar waarover wij graag verder denken.

Zo plaatsen we niet enkel uw haard, maar zorgen we ook voor een perfecte integratie ervan in uw interieur. We gaan aan de slag met gyproc, natuursteen, eventuele kasten, enzovoort. Volledig op basis van uw wensen. Samen tillen we uw interieur graag naar een hoger niveau.

 

Voel onze warme, persoonlijke service in onze toonzaal in Hasselt

Benieuwd naar ons aanbod? Dat vindt u hier. We ontvangen u echter graag in onze showroom in Hasselt, zodat u de sfeer van onze kachels en haarden volledig kan ervaren. In de voorbije jaren zijn we als haardenspecialist sterk gegroeid, maar bij een familiebedrijf als dat van ons wordt u nog steeds met veel toewijding voortgeholpen. Elk project realiseren wij op maat van uw wensen, binnen uw budget en aansluitend bij de stijl van uw interieur.

Maak een afspraak, kom gerust langs en laat u warm welkom heten door onze interieurarchitecten of door de zaakvoerders zelf. Zij leiden u met het grootste genoegen door onze showroom en helpen u verder met al uw vragen. We kijken er naar uit! Tot binnenkort bij Colemont.

Meer info