Totaaloplossing

U bent fan van mooie vlammen. Wij van Colemont uiteraard ook. Want vuur is iets boeiend: een haard of kachel is dé blikvanger in elk interieur. En dankzij onze totaaloplossing binnenkort ook in dat van u.

Maar wat bedoelen we met totaaloplossing? Dat wij met u meedenken. Of u nu gaat bouwen, verbouwen, uw oude toestel wilt inruilen voor een nieuwer model of op zoek bent naar een oplossing voor uw schoorsteenprobleem. Wij hebben alle technische kennis in huis om zelfs op de meest uitdagende vragen een antwoord te bieden.

Ons team van interieurarchitecten, verkopers, installateurs en projectleiders staat steeds voor u klaar. Echte vakmensen die u een kwalitatief resultaat op uw maat garanderen. Bovendien begeleiden we u graag bij elke stap van uw project: van het eerste advies tot de allerlaatste details in de afwerking en zelfs het onderhoud.

Afwerking tot in de puntjes

Uw project is onze trots. Daarom kiezen we bewust voor hoogwaardige topproducten en maken we gebruik van de fijnste technieken: van stijlvolle designvuren tot ingenieuze schoorsteensystemen.

En zorgen we voor een sublieme afwerking, rekeninghoudend met alle factoren die meespelen bij uw project. Welke onbrandbare materialen gebruiken we voor de omkasting? Hoe werken we de afvoer weg? Hoe integreren we inbouwkasten boven uw haard? Waar voorzien we de zuurstoftoevoer? Hoe lopen de concentrische buizen best? Stuk voor stuk vragen waar u in de eerste plaats misschien niet bij stil staat, maar waarover wij graag verder denken.

Zo plaatsen we niet enkel uw haard, maar zorgen we ook voor een perfecte integratie ervan in uw interieur. We gaan aan de slag met gyproc, natuursteen, eventuele kasten, enzovoort. Volledig op basis van uw wensen. Samen tillen we uw interieur graag naar een hoger niveau.

Waarmee kunnen we u helpen?

advies-icon

Advies & ontwerp

Wij zijn er zeker van dat voor elk huis de ideale haard bestaat en -sterker nog- dat wij hem voor u hebben. Laat u zeker door ons adviseren: wij helpen u de juiste keuze te maken.

Meer info

plaatsing-icon

Plaatsing & uitvoering

Bij Colemont hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Het enige dat u moet doen? De juiste haard kiezen. De rest kan u gerust aan ons en ons netwerk van betrouwbare installateurs overlaten.

Meer info

na-verkoop-icon

Onderhoud & service

Onderhoud en service is een belangrijk aspect in de haardenwereld. Ons werk stopt immers niet na het installeren en afwerken van een haard. Contacteer onze dienst na verkoop met problemen.

Meer info

een prachtige haard in 5 stappen

Stap 1 In een eerste gesprek doet u uw kacheldromen uit de doeken. Wat zijn uw wensen? Welke materialen vindt u prachtig? Hoe ziet u de opstelling van de haard of kachel in uw interieur? Enzovoort. Wij luisteren aandachtig en geven u graag professioneel advies.

Stap 2 Nu we een goed beeld hebben van uw droomhaard zetten we al uw wensen om in een offerte op maat. Daarnaast maken we ook een 3D-ontwerp. Zo krijgt u meteen een goed zicht op de nieuwe blikvanger in uw interieur.

Stap 3 Keurt u de offerte goed? Dan gaan we aan het werk! We komen bij u thuis langs en meten alles op. Vervolgens bereiden we achter de schermen alles voor om de plaatsing zo goed mogelijk te laten verlopen.

Stap 4 Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Ons team van vakmannen plaatst uw haard of kachel en zorgt voor een precieuze afwerking, tot in de kleinste puntjes.

Stap 5 Het enige dat u nu moet doen is genieten van de nieuwe sfeermaker in huis. Veel plezier ermee!

 

Wij denken verder

Bij het plaatsen van een haard komt zoveel meer kijken dan wat u met het blote oog kan zien: ventilatie, de schoorsteen, onderhoud, rendement, … Daarom gaat het kiezen van een geschikte haard ook veel verder dan enkel de keuze voor een specifiek merk of model. Bij Colemont denken we graag verder. Hebt u er bijvoorbeeld al eens bij stilgestaan of uw schoorsteen wel geschikt is voor de plaatsing van een haard? Of welke schoorsteentechniek in uw geval het best is? Graag werken wij de technische kant van uw plaatsing volledig voor u uit.

Meer info