Wij denken verder

Bij het plaatsen van een haard komt zoveel meer kijken dan wat u met het blote oog kan zien: ventilatie, de schoorsteen, onderhoud, rendement, … Daarom gaat het kiezen van een geschikte haard ook veel verder dan enkel de keuze voor een specifiek merk of model. Bij Colemont denken we graag verder. Hebt u er bijvoorbeeld al eens bij stilgestaan of uw schoorsteen wel geschikt is voor de plaatsing van een haard? Of welke schoorsteentechniek in uw geval het best is? Graag werken wij de technische kant van uw plaatsing volledig voor u uit.

Al 35 jaar pionier

Al meer dan 35 jaar is Colemont actief in de warmtewereld en laten we mensen genieten van aangename warmte in optimaal comfort. Telkens weer gaan we op zoek naar de juiste warmteoplossing voor elk project: van privéwoning tot grote bouwprojecten, nieuwbouw of renovatie.

We zijn ware warmtespecialisten en kunnen dit realiseren dankzij onze topproducten – van stijlvolle designvuren tot ingenieuze schoorsteensystemen – en een bekwaam team van gemotiveerde medewerkers, uitgebreid met een exclusief netwerk van dealers.

 

Team van experten

We kunnen dit realiseren dankzij topproducten – van stijlvolle designvuren tot ingenieuze schoorsteensystemen – en een bekwaam team van gemotiveerde medewerkers, uitgebreid met een exclusief netwerk van dealers. Colemont staat niet alleen voor moderne kwaliteitshaarden en alle mogelijke types daarvan. Ook wat ‘achter de schermen’ gebeurt is onze zorg: de schoorsteen, de ventilatie, het onderhoud, het rendement… Bij ons geen verkoop zonder volledige service.

Zelfs met de meest innovatieve oplossingen zijn wij vertrouwd. Daarvoor werken we nauw samen met alle gerenommeerde merken. Daarvoor zijn wij voor 100% gebeten door deze wereld van warmte. Daarom zijn wij er wel zeker van dat wij ook voor u de gezelligste warmte zullen vinden.