Colemont haarden. Vurig mooi, gedegen kwaliteit.

Al 40 jaar Colemont, al 40 jaar een passie voor haarden. Dat is nog steeds een brandende passie, die ons motiveert om onszelf te blijven vernieuwen. Gedurende al die jaren hebben we dus ervaring opgedaan en tevens onze kennis verdiept. We zijn trots intussen één van de vaste waarden in de haardenwereld te zijn.

Door onze ervaring en expertise weten we de beste merken te selecteren. Meer dan onze klanten begeleiden bij het kiezen en plaatsen van een haard of kachel, geven wij professioneel advies om ze van een totaalconcept te kunnen voorzien.

Dat is één van de sterktes van Colemont. Onze kennis van de technische plaatsing van elk type haard of kachel, of het nu gaat om inbouwhaarden, vrijstaande haarden, inzethaarden of wat u ook voor ogen heeft, gaat veel verder. Hoogstaande kwaliteit vraagt om ook om een plaatsing uitgevoerd volgens de regels van excellent vakmanschap.

Welkom thuis…

De gezelligheid van een kachel of haard in huis is ongeëvenaard. Zowel in uw nieuwbouwwoning als bij een renovatieproject plaatsen wij de passende haard. Dankzij ons ruim aanbod aan inbouwhaarden, gashaarden, houtkachels, elektrische haarden… kunnen we iedereen helpen om warme gezelligheid te creëren in huis.

Bij Colemont hechten we er veel belang aan dat onze klanten zich thuis voelen. Niet alleen in hun eigen woning, maar ook bij ons. We vinden een kwaliteitsvolle, flexibele service en een persoonlijke ontvangst belangrijk en luisteren graag naar wat u van ons verlangt. Colemont is een warm familiebedrijf waar zowel de zaakvoerders als de interieurarchitecten u hartelijk zullen ontvangen.

 
Laat u inspireren in onze belevingsshowroom

In onze toonzaal in Hasselt laten we enkele decoratieve settings tot leven komen. Onze kachels en haarden zijn ingebed in realistische interieurs. Zo komen ze volledig tot hun recht. In het stijlvolle decor van onze showroom, met luxueuze feel, geven we een extra dimensie aan ons aanbod. We combineren het onder meer met bijzondere soorten marmer en originele afwerkingsmaterialen als Mortex om u te kunnen inspireren. De beleving bij een haard of kachel helpt u bij het maken van de juiste keuze.

We ontvangen u met veel plezier. Graag tot binnenkort in onze showroom Hasselt!

een prachtige haard in 4 stappen

Stap 1
KENNISMAKING
Alles start met een goed gesprek. We heten je graag welkom in onze showroom.

Stap 2
ADVIES
We geven een passend advies zodat we samen uw droomhaard kunnen realiseren.

Stap 3
ONTWERP
We tekenen jouw haard in 3D op maat van uw wens en budget.

Stap 4
PLAATSING
Ons team plaatst uw haard of kachel en zorgt voor een mooie afwerking.

 

Voel onze warme, persoonlijke service in onze toonzaal in Hasselt

Benieuwd naar ons aanbod? Dat vindt u hier. We ontvangen u echter graag in onze showroom in Hasselt, zodat u de sfeer van onze kachels en haarden volledig kan ervaren. In de voorbije jaren zijn we als haardenspecialist sterk gegroeid, maar bij een familiebedrijf als dat van ons wordt u nog steeds met veel toewijding voortgeholpen. Elk project realiseren wij op maat van uw wensen, binnen uw budget en aansluitend bij de stijl van uw interieur.

Maak een afspraak, kom gerust langs en laat u warm welkom heten door onze interieurarchitecten of door de zaakvoerders zelf. Zij leiden u met het grootste genoegen door onze showroom en helpen u verder met al uw vragen. We kijken er naar uit! Tot binnenkort bij Colemont.

Meer info