Wij denken verder
over uw project

Ieder project vraagt om een performante aanpak en gaat gepaard met maatwerk en vakmanschap. Waar voorzien we het rookafvoerkanaal? Hoe kunnen we de ventilatie optimaliseren? Wij denken graag met u mee. Door het berekenen, uittekenen en plaatsen van betrouwbare schoorsteentechnieken kunnen uw klanten steeds genieten van een veilige en gezellige warmte. Wij staan garant voor een schoorsteen die zorgt voor een ideale verbranding, bestand is tegen hoge temperaturen alsook eenvoudig rookgassen afvoert. U hoort het al, bij onze warmtespecialisten is uw project in goede handen.

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust.

Contacteer ons

[contact-form-7 id=”391″ title=”contact_small”]

Meer gashaarden op
1 rookkanaal in appartementen-complex

Meerdere gashaarden plaatsen in een appartementencomplex was tot op heden niet mogelijk. Colemont denkt verder en is tot een oplossing gekomen. In exclusieve samenwerking en als Premium partner met de gekende Belgische haardenfabrikant Flam is het nu mogelijk om tot 12 gashaarden aan te sluiten op slechts één enkel rookkanaal.

Meerwaarde

Het Flam Combi Systeem is een nieuwe invalshoek waarbij permanent wonen in een appartement gestimuleerd kan worden.

 

De juiste buizen voor ieder project

Dubbelwandig rookkanaal met 30mm isolatie tegen de gevel

De dubbelwandige en vochtbestendige rookkanalen van Raab bevatten 30mm isolatie. Waarom deze isolatie? Ze isoleert de binnenbuis om afkoeling van de rookgassen tegen te gaan. Dankzij de juiste elementen is het overigens mogelijk om telkens weer de juiste steun en stabiliteit te bekomen.

Steun & stabiliteit

De prioriteit voor het plaatsen van een rookkanaal is het voorzien van de juiste steunpunten. De draagkracht en stabiliteit zorgen voor de juiste basis voor een duurzame oplossing. Bovendien denken wij mee na over hoe de rookkanalen na uitvoering op een functionele wijze onderhouden kunnen worden.

Verbluffende kennis

Calculatiedienst

Colemont gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Dankzij onze 35 jaar ervaring en onderbouwde kennis vinden wij voor elk project de juiste oplossing. Sterker nog, alvorens de uitvoering maken wij een doordachte schoorsteenberekening om 100% garantie te bieden op de werking. Dit programma vormt de basis voor projecten waar volledig op maat gewerkt moet worden.

Rookgasventilatoren

Een Exodraft rookgasventilator zorgt ervoor dat meerdere ketels op slechts één rookkanaal aangesloten kunnen worden. Het optimaliseert de schoorsteentrek en houdt rekening met de strenge eisen van elke afzonderlijke ketel. Het resultaat is dat de ketels altijd zullen werken onder optimale, consistente en controleerbare omstandigheden.