Houtkachel of elektrische haard? U wordt altijd ondergedompeld in pure gezelligheid

Kom binnen bij Colemont en ontdek meer dan een toonzaal. Wij laten u graag proeven van wat onze haarden en kachels voor uw interieur en wooncomfort kunnen betekenen.
Voor onze 40e verjaardag werkten we samen met enkele andere bedrijven van Hasseltse bodem om onze showroom aan een totaalrenovatie te onderwerpen.

Het resultaat is een ware beleving, waarbij we onze visie op interieur kunnen tonen aan de bezoekers. U ervaart hoe we een meerwaarde kunnen zijn op vlak van interieurarchitectuur. Bekijk en beleef de diverse materialen en afwerkingsmethoden die we hier laten zien. Van staalconcepten tot houtafwerking en exclusieve marmersoorten of natuursteen. We tonen eveneens enkele Gyproctechnieken die we hanteren om een unieke twist aan de afwerking van uw inbouwhaard te geven.

Bovendien ervaart u in onze belevingsshowroom meteen hoe wij ook op technisch vlak aan elk detail denken. Ons aanbod, onze services en de afwerkingsgraad zijn telkens van de beste kwaliteit.

Ons aanbod kachels en haarden

Gashaarden

Een gashaard past in elk interieur, hedendaags of landelijk. De omkasting verheffen we tot een technisch, brandveilig hoogstandje, maar we verassen u ook op vlak van design met een stijlvolle betimmering.

Gashaarden zijn uitermate gebruiksvriendelijk. In een handomdraai selecteert u de gewenste vlamhoogte of kiest u in welke stand u de gashaard zet. U geniet dus van veilige en comfortabele warmte.


Meer

 
 

Gaskachels

Met een gaskachel geniet u van een prachtig vlammenspel in alle comfort.

Met één druk op de knop verwarmt u uw woning. Gaskachels bieden een uiterst hoog rendement. U hoeft dus enkel te ontspannen!


Meer

Houthaarden

Droomt u van een knisperend haardvuur en authentieke warmte?

Een houthaard van Colemont waarborgt een hoog rendement, zuiver verbruik en maximale warmte afgifte.


Meer

 
 

Houtkachels

Design en functionaliteit gaan hand in hand wat houtkachels betreft. Houtblokken zorgen voor zuivere, authentieke warmte, het design is steeds een esthetische meerwaarde.

Smelt u voor strakke vormen of een ronde afwerking? We stemmen de houtkachel graag af op uw interieur.Meer

Elektrische haard

Elektrische haarden scheppen onmiddellijk sfeer in elke ruimte. Met verschillende soorten technieken creëeren we een vlameffect.

Een elektrische sfeerhaard kan overal worden geïnstalleerd, want een rookkanaal is niet van toepassing. Omdat je enkel een stopcontact nodig hebt, kan een elektrische haard overal geplaatst worden.


Meer

 
 

Bio-ethanol haard

De warme sfeer van een bio-ethanol haard is revolutionair. Ook deze haard installeren we zonder schouw, waardoor hij in iedere woonomgeving integreerbaar is.

De look en het gebruiksgemak zijn dan weer vergelijkbaar met die van een gashaard.100% veilig en milieuvriendelijk, want een biohaard is CO2-neutraal!


Meer

Buitenhaard

Trek de gezelligheid van uw interieur door naar buiten met een buitenhaard. We bekijken graag samen met u welk type voor u het ideale is! Ook onze tuinhaarden voldoen aan ieders behoeften.

Hebt u al eens gedacht aan een BBQ-haard? Zo geniet u buiten van een heerlijke warmte en voegt u de grill toe aan het houtvuur voor een barbecue.


Meer

 
NIEUW uniek systeem

100% veilig en geurloos

Onze bio-ethanol haarden zijn uitgerust met sensoren die bij de minste storing het toestel uitschakelen. Het verbrandingsproces en de temperatuur zijn volledig computergestuurd. Op en top veilig, dus!

De veiligheid wordt eveneens gegarandeerd doordat er geen rechtstreeks contact is tussen de tussen de bio-ethanol en de vlammen. De bio-ethanol wordt eerst opgewarmd, waardoor hij verdampt. Pas daarna vindt de ontsteking plaats. Dus geen onveilig gedoe met lange lucifers en konsoorten.

En dat er letterlijk een geurtje zou hangen aan bio-ethanol haarden? Een typisch vooroordeel dat al lang niet meer van toepassing is op de nieuwe generatie haarden. Het enige moment dat u even iets ruikt, is bij de ontsteking. Maar daarna niets meer.

Zoveel voordelen in één toestel

Onze merken
 • HASE
 • LOTUS
 • SKANTHERM
 • FABER
 • ELEMENT 4
 • METALFIRE
 • COSYFLAME
 • TULP
 • IFIRE
 • RUEGG
 • STÛV
 • FENIX FIRE
 • DIMPLEX
 • PLANIKA
 • GLAMM FIRE
 

VOEL ONZE WARME, PERSOONLIJKE SERVICE IN ONZE TOONZAAL IN HASSELT

Hebben we u warm kunnen maken voor ons aanbod? We ontvangen u graag in onze showroom in Hasselt, zodat u de sfeer van onze kachels en haarden volledig kan ervaren. In de voorbije jaren zijn we als haardenspecialist sterk gegroeid, maar bij een familiebedrijf als dat van ons wordt u nog steeds met veel toewijding voortgeholpen. Elk project realiseren wij op maat van uw wensen, binnen uw budget en aansluitend bij de stijl van uw interieur.

Maak een afspraak, kom gerust langs en laat u warm welkom heten door onze interieurarchitecten of door de zaakvoerders zelf. Zij leiden u met het grootste genoegen door onze showroom en helpen u verder met al uw vragen. We kijken er naar uit! Tot binnenkort bij Colemont.

Meer info