Realisaties

De impact van een haard binnen een ruimte is groot. Een haard staat voor gezelligheid, warmte en fijne momenten met vrienden en familie. Vroeger was een haard een noodzaak naar warmte toe. Nu primeert het gevoel en esthetische waarde. Daarom verdient de haard een centrale plaatst in het interieur.

Toprealisaties

Het totaalconcept

Elk interieur is anders. Wat van belang is voor ons is de wens van de klant en hoe deze wens gekaderd kan worden in het interieur. Het gaat ons niet over de haard op zich, maar over het totaal concept. Ons doel is niet om zomaar een haard aan te bieden zonder ook de oplossing. De techniek vormt altijd de fundering van elk project. Hoe groot de uitdaging ook is, onze ervaring, kennis en doorzettingsvermogen zorgen voor een gepaste oplossing. Na de techniek wordt de afwerking bekeken. De haard mag niet alleen warmte en gezelligheid uitstralen als hij brandt, maar moet qua vormgeving ook uitstraling hebben op het interieur als hij niet brandt. Daarom dient de keuze van het materiaal goed afgestemd worden op elkaar zodat een sterk geheel ontstaat rond de haard. Laat u begeleiden door Colemont zodat er eenheid ontstaat in het ontwerp waarbij verscheidenheid in materiaal en kleur een juiste mix geven voor een warm en gezellig geheel.

Waarmee kunnen we u helpen?

advies-icon

Advies & ontwerp

Wij zijn er zeker van dat voor elk huis de ideale haard bestaat en -sterker nog- dat wij hem voor u hebben. Laat u zeker door ons adviseren: wij helpen u de juiste keuze te maken.

Meer info

plaatsing-icon

Plaatsing & uitvoering

Bij Colemont hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Het enige dat u moet doen? De juiste haard kiezen. De rest kan u gerust aan ons en ons netwerk van betrouwbare installateurs overlaten.

Meer info

na-verkoop-icon

Onderhoud & service

Onderhoud en service is een belangrijk aspect in de haardenwereld. Ons werk stopt immers niet na het installeren en afwerken van een haard. Contacteer onze dienst na verkoop met problemen.

Meer info

 

Wij denken verder

Bij het plaatsen van een haard komt zoveel meer kijken dan wat u met het blote oog kan zien: ventilatie, de schoorsteen, onderhoud, rendement, … Daarom gaat het kiezen van een geschikte haard ook veel verder dan enkel de keuze voor een specifiek merk of model. Bij Colemont denken we graag verder. Hebt u er bijvoorbeeld al eens bij stilgestaan of uw schoorsteen wel geschikt is voor de plaatsing van een haard? Of welke schoorsteentechniek in uw geval het best is? Graag werken wij de technische kant van uw plaatsing volledig voor u uit.

Meer info