40 jaar expertise in haarden, dat zijn ontelbaar veel realisaties waar we trots op zijn

Omdat een beeld vaak veel meer zegt dan woorden, laten we graag ons portfolio voor zich spreken. In de loop der jaren hebben we tal van gashaarden, houthaarden, gaskachels, gashaarden, elektrische haarden, bio-ethanol haarden… mogen plaatsen. Niet alleen ons hart voor het vak, maar ook de dankbare reacties van onze klanten hebben er voor gezorgd dat het vuur nog lang niet gedoofd is. We zijn bij Colemont nog elke dag gemotiveerd om ons te blijven verdiepen in de wondere wereld van de haarden… En om steeds een stap verder te gaan.

Realisaties

 

VOEL ONZE WARME, PERSOONLIJKE SERVICE IN ONZE TOONZAAL IN HASSELT

Benieuwd naar ons aanbod? Dat vindt u hier. We ontvangen u graag in onze showroom in Hasselt, zodat u de sfeer van onze kachels en haarden volledig kan ervaren. In de voorbije jaren zijn we als haardenspecialist sterk gegroeid, maar bij een familiebedrijf als dat van ons wordt u nog steeds met veel toewijding voortgeholpen. Elk project realiseren wij op maat van uw wensen, binnen uw budget en aansluitend bij de stijl van uw interieur.

Maak een afspraak, kom gerust langs en laat u warm welkom heten door onze interieurarchitecten of door de zaakvoerders zelf. Zij leiden u met het grootste genoegen door onze showroom en helpen u verder met al uw vragen. We kijken er naar uit! Tot binnenkort bij Colemont.

Meer info