Onze toonzaal

Uniek bij Colemont is de uitgebreide haardentoonzaal. Een unieke toonzaal, piekfijn aangekleed zodat de diverse types haarden volledig tot hun recht komen in nagebootste woonkamers. Zo krijgt u meteen een goed zicht op het mogelijke uitzicht van uw project en kan u klanten met een gerust hart doorverwijzen om de wereld van warmte te ontdekken. Daarnaast kan u meteen zien hoe ook de schoorsteentechnieken aan bod komen bij de plaatsing van een haard.

Openingsuren toonzaal

Di-Vr 10-12u & 13u-18u
Za 10-17u
Zo & Ma gesloten (alsook feestdagen)
Tevens bezoek op afspraak.

MAGAZIJN & KANTOOR
Ma-Do 8u30-12u & 12u30 – 16u
Vr 8u30-12u & 12u30-14u
Za & Zo gesloten

Wilt u advies op maat?

Waarmee kunnen we u helpen?

advies-icon

Advies & ontwerp

Wij zijn er zeker van dat voor elk huis de ideale haard bestaat en -sterker nog- dat wij hem voor u hebben. Laat u zeker door ons adviseren: wij helpen u de juiste keuze te maken.

Meer info

plaatsing-icon

Plaatsing & uitvoering

Bij Colemont hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Het enige dat u moet doen? De juiste haard kiezen. De rest kan u gerust aan ons en ons netwerk van betrouwbare installateurs overlaten.

Meer info

na-verkoop-icon

Onderhoud & service

Onderhoud en service is een belangrijk aspect in de haardenwereld. Ons werk stopt immers niet na het installeren en afwerken van een haard. Contacteer onze dienst na verkoop met problemen.

Meer info

 

Wij denken verder

Bij het plaatsen van een haard komt zoveel meer kijken dan wat u met het blote oog kan zien: ventilatie, de schoorsteen, onderhoud, rendement, … Daarom gaat het kiezen van een geschikte haard ook veel verder dan enkel de keuze voor een specifiek merk of model. Bij Colemont denken we graag verder. Hebt u er bijvoorbeeld al eens bij stilgestaan of uw schoorsteen wel geschikt is voor de plaatsing van een haard? Of welke schoorsteentechniek in uw geval het best is? Graag werken wij de technische kant van uw plaatsing volledig voor u uit.

Meer info